Το καλάθι σας είναι άδειο

5% έκπτωση για πληρωμή με κάρτα100% γνήσια προϊόνταδωρεάν μεταφορικα για αγορές άνω των 65€. Αντικαταβολή 1,90€

ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. 

Το 1ο E-SHOP* με προϊόντα φροντίδας που συστήνουν δερματολόγοι και ειδικοί στην υγεία του δέρματος και των μαλλιών

*από το 2009

Διαγωνισμός: Δοκιμάστε το νέο ελιξίριο Ανανέωσης Olay Regenerist Night Renewal Elixir

Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ. ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΟΙ ΤΥΧΕΡΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ.

Καλημέρα! Πόσο χαίρομαι όταν ξεκινάει η εβδομάδα με διαγωνισμό αφού ξέρω ότι σας αρέσει να δοκιμάζετε νέα προϊόντα!

Σήμερα λοιπόν έχετε τη δυνατότητα να διεκδικήσετε 5 κανονικές συσκευασίες από τη νέα κρέμα νύχτας της Olay Regenerist Night Renewal Elixir (ελιξίριο Ανανέωσης).



Την δοκίμασα προσωπικά, για μία εβδομάδα και μου άρεσε. Αν θες μπορείς να διαβάσεις τις εντυπώσεις μου στο άρθρο που είχα γράψει, πατώντας εδώ!

Με λίγα λόγια: Πρόκειται για ένα προϊόν «έξυπνα σχεδιασμένο», ώστε να συνεργάζεται με τις φυσικές αλλαγές της επιδερμίδας που γίνονται κατά τη διάρκεια της νύχτας, με αποτέλεσμα να χαρίζει μια πιο λεία και σφριγηλή εμφάνιση, με το πέρασμα κάθε νύχτας.
Οι επιστήμονες της Olay έχουν εφαρμόσει τις αρχές της χρονο-κοσμητολογίας (chrono-cosmetics) για να βοηθήσουν το σχεδιασμό του προϊόντος αυτού.
Μετά την Κρέμα Στοχευμένης Δράσης 3 Σημείων και τον Ορό Στοχευμένης Δράσης 3 Σημείων Regenerist, το εξειδικευμένο Ελιξίριο Νύχτας αποτελεί το απόσταγμα της επιστημονικής γνώσης, σχετικά με τον τρόπο συμπεριφοράς της επιδερμίδας κατά τη διάρκεια της νύχτας.
Το νέο Ελιξίριο Ανανέωσης Νύχτας Regenerist της Olay με γλυκολικό οξύ είναι ένα έξυπνα σχεδιασμένο προϊόν, που βοηθά στην ανανέωση της επιδερμίδας, ενώ κοιμόμαστε, χαρίζοντας επιδερμίδα που δείχνει πιο λεία και σφριγηλή μετά από μόνο 7 ημέρες.
Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η γρήγορα απορροφούμενη σύνθεσή του προσφέρει απαλή απολέπιση και ενυδάτωση.

Είστε έτοιμοι να παίξουμε; Άσε το σχόλιό σου σε αυτό το post από σήμερα Δευτέρα 12 Δεκ έως και την Πέμπτη 15 Δεκ στις 23:59, απαντώντας στην ερώτηση: "Τί σημαίνει για σένα το τέλειο δέρμα;" και 5 τυχερά ονόματα, μετά από ηλεκτρονική κλήρωση, θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν το νέο Ελιξίριο Νύχτας για λεία και σφριγηλή επιδερμίδα. Μάθε περισσότερα για τα προϊόντα της Olay, πατώντας εδώ.

Να σου πω κάτι ακόμα; Όταν χρησιμοποιείς το ελιξίριο νύχτας αλλά και γενικότερα, επιβάλλεται να φοράς κρέμα ημέρας με δείκτη προστασίας!! Εε, λοιπόν:μαζί με το δώρο σου, θα λάβεις και μία κανονική συσκευασία από την  Olay Regenerist Κρέμα στοχευμένης δράσης 3 σημείων με δείκτη προστασίας SPF 30......

Νομίζω δεν έχεις παράπονο!
Καλή συνέχεια! Αν σου άρεσε αυτό που διάβασες πάτα το κουμπί SHARE! Για περισσότερα νέα και πολλούς διαγωνισμούς με δώρα κάνε LIKE στη σελίδα μας στο Facebook! Έχεις και twitter? Ακολούθησέ μας!

1237

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ