Το καλάθι σας είναι άδειο

5% έκπτωση για πληρωμή με κάρτα100% γνήσια προϊόνταδωρεάν μεταφορικα για αγορές άνω των 65€. Αντικαταβολή 1,90€

ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΛΕΙΣΤΑ Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ & Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ

Το 1ο E-SHOP* με προϊόντα φροντίδας που συστήνουν δερματολόγοι και ειδικοί στην υγεία του δέρματος και των μαλλιών

*από το 2009

Θέλετε ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΑΝΑΔΟΜΗΣΗ στα μαλλιά σας, χωρίς να τα αισθάνεστε βαριά; Νέος διαγωνισμός Wella Professionals!!!

Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ. ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

Η Wella Professionals χρησιμοποιεί επαναστατικές τεχνολογίες που προσφέρουν αποτελέσματα υψηλής απόδοσης για περιποίηση και αναδόμηση της τρίχας που δεν  βαραίνει τα μαλλιά, τις οποίες μπορείτε να απολαύσετε με όλες σας τις αισθήσεις!

Στις μέρες μας, οι περισσότερες γυναίκες θέλουν να έχουν όμορφα, λαμπερά, τέλεια περιποιημένα και ανάλαφρα μαλλιά.  Στην πραγματικότητα, όμως, περίπου το 70% των γυναικών έχουν ξηρά, άτονα και ταλαιπωρημένα μαλλιά που εμφανίζουν ψαλίδα και σπάνε εύκολα. Αυτό συμβαίνει κυρίως εξαιτίας εξωτερικών παραγόντων, για παράδειγμα, μόλυνση του περιβάλλοντος, έκθεση στον ήλιο, κολύμβηση σε νερό με χλώριο, αλλά και εξαιτίας υπερβολικής χρήσης προϊόντων και κακής χρήσης εξοπλισμού styling με θερμότητα (για παράδειγμα ψαλίδια ισιώματος). Ποια είναι όμως η λύση; Πολλές φορές οι γυναίκες που υποφέρουν από ξηρά, άτονα μαλλιά δυσκολεύονται να βρουν τη λύση, μιας και τα προϊόντα εντατικής αναδόμησης έχουν συνήθως παχύρρευστη, βαριά σύνθεση που μπορεί να βαραίνει τα μαλλιά. Τώρα όμως, τη λύση τη δίνει η Wella Professionals, η οποία δημιούργησε προϊόντα  που αναζωογονούν ακόμη και τα πλέον κατεστραμμένα μαλλιά, χωρίς να τα βαραίνουν, όπως συμβαίνει συνήθως με τις θεραπείες βαθιάς αναδόμησης.

Νέος Διαγωνισμός: 5 τυχεροί θα κερδίσουν 2 προϊόντα της νέας σειράς Wella Professional Enrich,αξίας 30,60€:

1. την Wella Professionals Μάσκα Θεραπείας Ενυδάτωσης Enrich
Σύνθεση που περιέχει εκχυλίσματα μεταξιού.  Το ένα είναι μια κρεμώδης μάσκα που αναδομεί τα κατεστραμμένα μαλλιά αφήνοντάς τα να φαίνονται υγιή και απαλά στο άγγιγμα, το άλλο είναι μια ελαφριά μάσκα που κάνει τα μαλλιά να κινούνται ελεύθερα.

2. τον Wella Professionals Αφρό Αναδόμησης Enrich
Ο κρεμώδης αφρός διεισδύει στις ίνες της τρίχας, βοηθώντας την αναδόμησή της.  Κάνει τα μαλλιά ανάλαφρα, αέρινα και απαλά σαν μετάξι στο άγγιγμα.

Άσε μας το σχόλιό σου κάτω από αυτό το post, από σήμερα Δευτέρα 12 Μαρ έως την Παρασκευή 16 Μαρ στις 23:59!
 

Καλή συνέχεια! Αν σου άρεσε αυτό που διάβασες πάτα το κουμπί SHARE! Για περισσότερα νέα και πολλούς διαγωνισμούς με δώρα κάνε LIKE στη σελίδα μας στο Facebook! Έχεις και twitter? Ακολούθησέ μας!

1039

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ