Το καλάθι σας είναι άδειο

5% έκπτωση για πληρωμή με κάρτα100% γνήσια προϊόνταδωρεάν μεταφορικα για αγορές άνω των 65€. Αντικαταβολή 1,90€

ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. 

Το 1ο E-SHOP* με προϊόντα φροντίδας που συστήνουν δερματολόγοι και ειδικοί στην υγεία του δέρματος και των μαλλιών

*από το 2009

Όμορφη και λαμπερή πλησιάζοντας τα 40 (ή και λίγο μετά) σε απλά βήματα!

Έχεις περάσει τα δεύτερα άντα και αισθάνεσαι ότι δεν είσαι πια το ίδιο λαμπερή; Εδώ θα διαφωνήσω και θα σου πω ότι η γυναίκα μετά τα 40 είναι ακόμα πιο όμορφη, πιο γοητευτική και πιο σέξυ και αυτό βγαίνει από μέσα.

Τί γίνεται όμως με το μακιγιάζ σου; Είσαι σίγουρη ότι ο τρόπος που βάφεσαι αντικατοπτρίζει και τη φυσική σου ομορφιά ή στην προσπάθειά σου να κρύψεις το κάποιο πέρασμα του χρόνου, κάνεις υπερβολές;

Διάβασε παρακάτω και σε απλά βήματα λάμψε και σβήσε 10 χρόνια από πάνω σου.

ΓΕΝΙΚΑ

1. Καθάριζε σχολαστικά το πρόσωπό σου πρωί και βράδυ

2. Χρησιμοποίησε μία αντιρυτιδική κρέμα για το πρόσωπο και τα μάτια πρωί και βράδυ. Δοκίμασε τη σειρά Time Zone της Estee Lauder, η οποία υπόσχεται ότι σε 4 μόνο εβδομάδες θα φαίνεσαι 10 χρόνια νεότερη! Πριν από την κρέμα, συστήνουμε το Neal's Yard Remedies Wild Rose Beauty Elixir που θα γίνει ο νέος σου σύμμαχος για όμορφο δέρμα.

3. Μην ξεχνάς να ενυδατώνεις τα χείλη σου με ένα καλό balm. θα λατρέψεις το Lip Care Kit της Madina Milano.

Η ώρα του Μακιγιάζ

1.Πριν απλώσεις το foundation, βάλε ένα primer. O νέος συμπυκνωμένος ορός Revolution Madina Lifting Serum, θα προσφέρει στιγμιαίο lifting στο δέρμα σου. Μπορείς να το χρησιμοποιείς και πριν από την ρουτίνα περιποιήσης σου. Extra Tip: δύο σταγόνες μαζί με το foundation σου, θα κάνει θαύματα!

Καθάρισε

2. Άπλωσε το foundation της επιλογής σου. Το Estee Lauder Double Wear Stay-in-place Makeup SPF10  θα σου προσφέρει την κάλυψη που θες και σταθερότητα μέχρι και 15 ώρες. Χρησιμοποιήσε ένα concealer λάμψης όπως το Max Factor Mastertouch Under-Eye Concealer #306 Fair και δώσε λάμψη στα μάτια, και στις λεπτές γραμμές έκφρασης στο μεσοφρύδιο, στο πόδι της χήνας και γύρω από τα χείλη.

Άπλωσε

3. Χρησιμοποίησε ένα μολύβι σε απόχρωση του μωβ όπως το Estee Lauder Double Wear Stay-in-Place Eye Pencil #04 Black Plum και βάψε τα μάτια σου πάνω και κάτω. Στη συνέχεια, εμείς επιλέξαμε την νέα παλέττα της Chanel Les 4 Ombres QUADRA EYE SHADOW #19 Enigme και πέρασε το καπάκι σου με τις σκούρες σκιές. Πάρε την ροζ απόχρωση και βάψε το κόκκαλο κάτω από το φρύδι για να δώσεις φως!

4. Άπλωσε πολύ μαύρη μάσκαρα στις πάνω και στις κάτω βλεφαρίδες σου. Επίλεξε Estee Lauder MagnaScopic Maximum Volume Mascara ή την Max Factor False Lash Effect Fusion Mascara #Black.

Μη

Το ρουζ και το κραγιόν είναι επίσης πολύ σημαντικά. Χρησιμοποίησε το Revolution Madina Crystal Glass Blush το οποίο προσαρμόζεται στον φυσικό τόνο κάθε δέρματος ή το Estee Lauder Signature Silky Powder Blush #21 Peach Nuance.

Και τα δύο θα σου δώσουν υγεία και λάμψη! To κραγιόν που βάλαμε στην φωτογράφιση είναι το Max Factor Colour Elixir Lipstick #510 English Rose

Να

Δες τώρα το πριν και το μετά!

ΠΡΙΝ

Μοιράστείτε μαζί μας τις δικές σας εμπειρίες από τα αγαπημένα σας προϊόντα. Στείλτε μας το δικό σας σχόλιο ή κάντε LIKE στον κατάλογό μας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα κατάστημα καλλυντικών!

Καλή συνέχεια! Αν σου άρεσε αυτό που διάβασες πάτα το κουμπί SHARE! Για περισσότερα νέα και πολλούς διαγωνισμούς με δώρα κάνε LIKE στη σελίδα μας στο Facebook! Έχεις και twitter? Ακολούθησέ μας!

Αφήστε μια απάντηση
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ