Το καλάθι σας είναι άδειο

5% έκπτωση για πληρωμή με κάρτα100% γνήσια προϊόνταδωρεάν μεταφορικα για αγορές άνω των 65€. Αντικαταβολή 1,90€

ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. 

Το 1ο E-SHOP* με προϊόντα φροντίδας που συστήνουν δερματολόγοι και ειδικοί στην υγεία του δέρματος και των μαλλιών

*από το 2009

Ζωντάνεψε το χρώμα των μαλλιών σου: Κέρδισε μία Koleston σετ κρέμας βαφής!

Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ. ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ

Νιώθω μεγάλη χαρά διότι σήμερα έχουμε τον πρώτο μας φθινοπωρινό διαγωνισμό. Με αυτόν και με τους επόμενους που θα κάνουμε, προσπαθήσαμε να εξασφαλίσουμε προϊόντα που σκοπό έχουν την ανανέωση της εμφάνισής σας μετά τις διακοπές!

Ήλιος, θάλασσα, αέρα, χλώριο είναι μερικοί από τους παράγοντες που κάνουν το χρώμα των μαλλιών σου να ξεθωριάζει. Κι ενώ φαντάζουν όμορφα τα λίγο ατίθασα, λίγο άγρια και "φωτεισμένα" από τον ήλιο μαλλιά, όσο είσαι σε διακοπές, η αλήθεια είναι ότι με την επάνοδο στην πόλη, ο καθρέπτης μάλλον, σου φωνάζει τη λέξη φθορά!!!!!!!

Καιρός λοιπόν για ανανέωση του χρώματος με μια βαφή!

Έχε στο μυαλό σου ότι το  χρώμα της βαφής πάντα θα ξεθωριάζει με τον καιρό, επειδή εξωτερικοί παράγοντες, όπως η έκθεση στον ήλιο ή το λούσιμο των μαλλιών, απομακρύνουν μέρος της βαφής από τα μαλλιά. Ωστόσο, γνωρίζατε ότι σε μεγαλύτερο βαθμό το χρώμα ξεθωριάζει κατά τις 2 πρώτες εβδομάδες μετά τη βαφή;

Ευτυχώς και για αυτό υπάρχουν καλά νέα! Η Koleston παρουσιάζει το νέο σετ κρέμας βαφής Koleston, για το σπίτι,  βασισμένη στα «πρότυπα της Wella»*, με την πρωτοποριακή Κρέμα Αναζωογόνησης Χρώματος για τη 15η μέρα μετά τη βαφή, που σας επιτρέπει να δώσετε ξανά ένταση στο χρώμα των μαλλιών σας, ακόμη και όταν δεν πιστεύετε ότι κάτι τέτοιο είναι δυνατό! Την ημέρα της βαφής, η Koleston ενεργοποιεί τις χρωστικές ουσίες εσωτερικά και εξωτερικά της τρίχας, διεισδύοντας σε κάθε μια από τις τρίχες από τη ρίζα ως την άκρη**.
Μετά από 15 ημέρες, όταν το χρώμα έχει αρχίσει και ξεθωριάζει, χρησιμοποιώντας την πρωτοποριακή Κρέμα Αναζωογόνησης Χρώματος, δίνετε ξανά ένταση στο χρώμα των μαλλιών σας σε 5 μόλις λεπτά! Με αυτόν τον τρόπο το χρώμα σας παραμένει τόσο έντονο και λαμπερό, σαν να βάφετε τα μαλλιά σας σχεδόν κάθε εβδομάδα.

Νέα Wella Koleston σετ κρέμας βαφής

Η πρωτοποριακή Κρέμα Αναζωογόνησης Χρώματος χρησιμοποιείται 15 μέρες μετά τη βαφή και έχει σχεδιαστεί για να αποκαθιστά την ένταση του χρώματος σε 5 μόλις λεπτά! Ως επί το πλείστον, το χρώμα ξεθωριάζει στις εξωτερικές στιβάδες της τρίχας, εκεί όπου ο ήλιος και το νερό μπορούν να φτάσουν πρώτα και ευκολότερα τα μόρια της βαφής. Η πρωτοποριακή Κρέμα Αναζωογόνησης Χρώματος χρησιμοποιεί μία τεχνολογία που εναποθέτει μόρια βαφής στις εξωτερικές στιβάδες της τρίχας, εκεί δηλαδή όπου συμβαίνει σε μεγαλύτερο βαθμό το ξεθώριασμα.

Τώρα λοιπόν, είναι η κατάλληλη στιγμή να ανανεώσεις και να ζωντανέψεις το χρώμα στα μαλλιά σου. Αν το κομμωτήριο σου φαίνεται πλέον περιττό έξοδο, σίγουρα προτιμάς να τα βάφεις μόνη σου ή με τις φίλες σου παρέα. Κι εμείς σου δίνουμε τη δυνατότητα να κερδίσεις μία συσκευασία με το χρώμα της επιλογής σου!

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: 10 τυχερές θα κερδίσουν από μία συσκευασία της νέας Koleston σετ κρέμας βαφής!

Απλά, αφήστε το σχόλιο σας γράφοντάς μας την απόχρωση που θέλετε από τα διαγράμματα χρώματος παρακάτω!

Η διάρκεια του διαγωνισμού ορίζεται από σήμερα έως και την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου!

Αν θες, μπορείς να δεις ακόμα καλύτερα τις αποχρώσεις της Wella Koleston, πατώντας εδώ. Θα ξεκινήσεις από το μαύρο και θα πηγαίνεις στις πιο ανοιχτές αποχρώσεις!

Σετ κρέμας βαφής Koleston θα βρεις στο ηλεκτρονικό κατάστημα καλλυντικών, www.beautypaths.eu σε σταθερά χαμηλότερες τιμές!
Καλή συνέχεια! ενημέρωσε τώρα τις φίλες σου! Πάτησε το κουμπί SHARE! Για περισσότερα νέα και πολλούς διαγωνισμούς με δώρα κάνε LIKE στη σελίδα μας στο Facebook!

812

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ