Το καλάθι σας είναι άδειο

5% έκπτωση για πληρωμή με κάρτα100% γνήσια προϊόνταδωρεάν μεταφορικα για αγορές άνω των 65€. Αντικαταβολή 1,90€

ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. 

Το 1ο E-SHOP* με προϊόντα φροντίδας που συστήνουν δερματολόγοι και ειδικοί στην υγεία του δέρματος και των μαλλιών

*από το 2009

Η Βίκυ κάνει Μόδα..., Part Two: Όλες οι λεπτομέριες για το εργαστήριο Fashion Workshop by Vicky Kaya!

Κι ενώ αναμένεις ότι μία συνέντευξη τύπου από ένα επιτυχημένο μοντέλο συνεπάγεται όλα αυτά που έχεις συνηθίσει -κοινώς τα "φρου φρου και αρώματα" και τις κάπως light τοποθετήσεις, ξαφνικά νιώθεις και διαπιστώνεις ότι παρακολουθείς κάτι τελείως διαφορετικό: η επίσημη ανακοίνωση της έναρξης τους εργαστηρίου Fashion Workshop by Vicky Kaya, μας εξέπληξε ευχάριστα διότι από την εισαγωγή κιόλας η όμορφη Βίκυ Καγιά (κομψή όπως πάντα και με υπέροχο νέο look) κατάφερε να πείσει και στη συνέχεια να αποδείξει ότι το νέο της project - όραμα που γίνεται πραγματικότητα σε λίγες μέρες, μέσα από τη σκέψη ετών, την οργάνωση πολλών μηνών, τον σωστό σχεδιασμό, την υπευθυνότητα, τον επαγγελματισμό και την ανάθεση θέσεων - κλειδιά σε σημαντικούς  ανθρώπους, θα αποτελέσει ένα πρότυπο εργαστήριο για όσα νέα παιδιά επιθυμούν να ασχοληθούν με το χώρο της μόδας.

Με μεγάλη μας χαρά φιλοξενούμε σήμερα τη Βίκυ Καγιά η οποία θα μας εξηγήσει και περισσότερα για το τι ακριβώς είναι το Fashion Workshop by Vicky Kaya!

Beauty Paths: Πώς προέκυψε η ιδέα του Fashion Workshop by Vicky Kaya; Tί ήταν αυτό που αντιλήφθηκες ότι λείπει από το χώρο;
Βίκυ Καγιά: Η ιδέα του Fashion Workshop by Vicky Kaya άρχισε να δημιουργείται στο μυαλό μου τα τελευταία χρόνια, όταν συζητώντας (κατά διαστήματα τα τελευταία 2,5 - 3 χρόνια) με τον καλό μου φίλο Freddy Kalobratsο που πρότεινε να διδάξω στη σχολή του. Τότε αντιλήφθηκα την ανάγκη που έχουν τα νέα παιδιά να μυηθούν στο κόσμο της μόδας από έμπειρους επαγγελματίες.

Η

Beauty Paths: Σε ποιους ακριβώς απευθύνεται το εργαστήριο μόδας (πχ αφορά μόνο σε νέα παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν με το μόντελινγκ);
Βίκυ Καγιά: Fashion Workshop by Vicky Kaya απευθύνεται σε νεαρά αγόρια και κορίτσια, με όρεξη, αυτοπεποίθηση, όνειρα και πάνω από όλα, στόχους, που θέλουν να διδαχθούν τη δεοντολογία, τους κανόνες και τα μυστικά όλων των τομέων που συνδέονται με τη μόδα.

Beauty Paths: Τί θα περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Fashion Workshop by Vicky Kaya;
Βίκυ Καγιά: Στο Fashion Workshop by Vicky Kaya αυτή τη στιγμή λειτουργούν 3 εργαστήρια : Fashion Styling, Fashion Journalism και Modeling, από το δεύτερο 6μηνο θα προστεθεί και Fashion illustration καθώς και νέα εργαστήρια που αφορούν στο τομέα της μόδας.

Beauty Paths: Με ποιο κριτήριο έγινε η επιλογή των συνεργατών;
Βίκυ Καγιά: Το σχήμα των συνεργατών του Fashion Workshop by Vicky Kaya αποτελείται από ανθρώπους με πολλά χρόνια εμπειρίας ο καθένας στο τομέα του, νέοι άνθρωποι που είναι ακόμα στη πρώτη γραμμή, άνθρωποι με ήθος και καλλιέργια και πάνω από με όρεξη να μεταδώσουν τις γνώσεις τους στα νέα παιδιά.

Η

Beauty Paths: Πόσο διαρκεί η παρακολούθηση των προγραμμάτων στο Εργαστήριο;
Βίκυ Καγιά: Η παρακολούθηση των σεμιναρίων έχει διαρκεία ένα διδακτικό έτος...

Beauty Paths: Τί αντίκρυσμα θα έχει το πτυχίο στην αγορά; Πες μας δύο κουβέντες για τις σημαντικές πιστοποιήσεις που θα φέρει.
Βίκυ Καγιά: Καταρχήν δεν μιλάμε για πτυχίο Πανεπιστημίου. Το εργαστήριο θα είναι ένα κέντρο μόδας το οποίο βάσει σεμιναρίων υψηλού επιπέδου, θα στοχεύει στην παροχή πιστοποίησης της εξειδικευμένης γνώσης των ανθρώπων που θέλουν να ασχοληθούν με το modeling, styling, fashion journalism, holistic wellness, marketing communication κτλ., όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.
Ήδη την προσπάθεια αυτή του εργαστηρίου Fashion Workshop by Vicky Kaya, έχουν αγκαλιάσει και υποστηρίξει το VTCT και η ΗΑΒΙΑ, διεθνώς αναγνωρισμένοι βρετανικοί φορείς που έχουν αποδείξει μετά από πορεία χρόνων στο χώρο της Ομορφιάς, την ποιότητα και τα υψηλά επίπεδα των πιστοποιήσεών τους.
Επίσης το LCCI (London Chamber of Commerce and Industry) υποστηρίζει αυτή την προσπάθεια και θα παρέχει πιστοποίηση στους τομείς του marketing, του fashion journalism και των english language skills.
Οι πιστοποιήσεις αυτών των δεξιοτήτων του εργαστηρίου θα δίνονται πάντα μέσω εξετάσεων.
Η πορεία των συγκεκριμένων φορέων στην διεθνή αγορά είναι και η εγγύηση για τους εργοδότες, που θα έχουν στα χέρια τους βιογραφικά υποψηφίων με τέτοιου κύρους πιστοποιήσεις.

η

Beauty Paths: Ποιος ο ρόλος του Fashion TV και πως θα μπορέσει να στηρίξει τα παιδιά στην επαγγελματική τους αποκατάσταση;
Βίκυ Καγιά: Αυτή τη στιγμή είμαστε οι μόνοι που έχουμε το licensing του F.TV στην Ελλάδα. Το F.Tv είναι η ομπρέλα επικοινωνίας μας στο εξωτερικό αλλά και το μέσο που θα μπορέσει να προβάλλει την δουλειά των παιδιών στο εξωτερικό. Το F.Tv αυτη τη στιγμή έχει 350 εκατομμύρια τηλεθεατές ανά τον κόσμο, αντιλαμβάνεστε λοιπόν την δύναμη που έχει για να προωθήσει τη δουλειά και τους κόπους των νέων παιδιών.

Beauty Paths: Δεδομένης της οικονομικής κατάστασης στη χώρα και της κρίσης σε διάφορους επαγγελματικούς τομείς όπως και στη βιομηχανία της μόδας, τί είναι αυτό που θα αποκομίσουν οι σπουδαστές ώστε να μπορέσουν να ξεχωρίσουν στο χώρο και να αποκατασταθούν επαγγελματικά;
Βίκυ Καγιά: Τα μαθήματά μας βασίζονται κατά το μεγαλύτερο μέρος στη πρακτική εξάσκηση, στο κομμάτι δηλαδή που έχει ανάγκη ο επαγγελματικός τομέας, ούτως ώστε να μπορεί ο νέος να αποδώσει άμεσα στην εργασία του, επομένως οι νέοι που θα πρακολουθήσουν κάποιο από τα workshops του Fashion Workshop θα αποκτήσουν ένα ανταγωνιστικό βιογραφικό στην αγορά και το ήθος ενός σωστού επαγγελματία. Τα παιδιά μας θα είναι το μέλλον της αγοράς.

Beauty Paths: Έχεις παρακολουθήσει τις τάσεις του μακιγιάζ για το Φθινόπωρο - Χειμώνα 2012; Τί έχεις ξεχωρίσει και τί θα ακολουθήσεις;
Βίκυ Καγιά: Απ' ότι έχω δει οι τάσεις φέτος είναι πιο φυσικές και αυτό με βρίσκει απόλυτα σύμφωνη. Είμαι λάτρης τους φυσικού μακιγιάζ!

Beauty Paths: Θα μπορούσες να μοιραστείς μερικά Beauty Tips με τις αναγνώστριές μας;
Βίκυ Καγιά: καλός ύπνος και ξεκούραση, όσο μπορούμε είναι από τα βασικά μυστικά μιας υγειούς επιδερμίδας, πολύ νερό για ενυδάτωση, φρούτα και λαχανικά για βιταμίνες, μικρά και πολλά γεύματα μες στην ημέρα. Μην αφήνετε τον οργανισμό σας να πεινάει! Είναι μεγάλο λάθος αυτό.
Και τέλος φυσική άσκηση, ότι μπορεί και αρέσει στη κάθε μία, ποδήλατο, περπάτημα, τρέξιμο κτλ...

Beauty Paths: Αν ανοίξουμε την τσάντα σου, ποιο προϊόν μακιγιάζ δεν λείπει ποτέ από μέσα;
Βίκυ Καγιά: Πούδρα και ένα lipstick!

Βίκυ, σε ευχαριστούμε πολύ για το χρόνο σου! Σου ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία!

Περισσότερες Πληροφορίες

www.vickykaya.gr

www.fashionworkshop.gr

Καλή συνέχεια! Αν σου άρεσε αυτό που διάβασες πάτα το κουμπί SHARE! Για περισσότερα νέα και πολλούς διαγωνισμούς με δώρα κάνε LIKE στη σελίδα μας στο Facebook!

Αφήστε μια απάντηση
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ