Το καλάθι σας είναι άδειο

5% έκπτωση για πληρωμή με κάρτα100% γνήσια προϊόνταδωρεάν μεταφορικα για αγορές άνω των 65€. Αντικαταβολή 1,90€

ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. 

Το 1ο E-SHOP* με προϊόντα φροντίδας που συστήνουν δερματολόγοι και ειδικοί στην υγεία του δέρματος και των μαλλιών

*από το 2009

Η νέα συλλογή μακιγιάζ άνοιξη 2015 της jane iredale

H νέα συλλογή μακιγιάζ άνοιξη 2015 της jane iredale  Country Weekend είναι εδώ.

«Ποιος δεν αποζητά ένα ήρεμο Σαββατοκύριακο στην εξοχή; Ένα Σαββατοκύριακο που απλά θα μπορέσει να απολαύσει το υπέροχο περιβάλλον; Από αυτές τις εικόνες είναι εμπνευσμένη η νέα κολεξιόν της jane iredale για το μακιγιάζ Άνοιξη 2015.  Αυτά τα χρώματα, που κόβουν την ανάσα, θα δημιουργήσουν τον ιδανικό τόνο μακιγιάζ, είτε τα σχέδιά σας περιλαμβάνουν μια απόδραση γεμάτη ηρεμία και ανεμελιά, είτε κάτι λίγο πιο εκλεπτυσμένο. Και στις δύο περιπτώσεις, θα τραβήξετε όλα τα βλέμματα επάνω σας.»

jane iredale μακιγιάζ άνοιξη 2015

Αποκτήστε αυτό το δελεαστικό και συγχρόνως διακριτικό look με τη νέα κολεξιόν των προϊόντων jane iredale – THE SKIN CARE MAKEUP® “Country Weekend. Αυτή η μαγευτική ποικιλία αποχρώσεων καθιερώνει την τάση του εκλεπτυσμένου ανοιξιάτικου look. Κάντε τα μάτια σας ακαταμάχητα με αποχρώσεις εμπνευσμένες από τα γαλήνια τοπία της υπαίθρου και προσθέστε μία γοητευτική πινελιά στα χείλη και τα μάγουλά σας με μία απόχρωση μοναδική για κάθε χρήστη. Η συλλογή “Country Weekend” περιλαμβάνει την περιορισμένης κυκλοφορίας κασετίνα ματιών “Getaway”, ένα  Jelly Jar™ Gel Eyeliner σε απόχρωση Espresso και το Just Kissed® Lip and Cheek Stain σε απόχρωση Forever Peach.

Η περιορισμένης κυκλοφορίας κασετίνα ματιών διαθέτει 5 μαγευτικές σκιές ματιών, σε μέγεθος αντίστοιχο με τον  προτεινόμενο τρόπο εφαρμογής τους –  μεγαλύτερη ποσότητα για τη σκιά-βάση και τέλεια προσαρμοσμένα μεγέθη για τις υπόλοιπες σκιές, οι οποίες χρησιμοποιούνται για τις λεπτομέρειες. Οι υψηλής περιεκτικότητας σε χρωστική σκιές συνδυάζονται πολύ εύκολα μεταξύ τους, είναι αλλεργιολογικά ελεγμένες και πολύ σταθερές,  χαρίζοντας υπέροχο μακιγιάζ ματιών μεγάλης διάρκειας. Οι πέντε αποχρώσεις που περιλαμβάνονται είναι: Fresh Air (ιριδίζον μαργαριτάρι),   Silence (ιριδίζον χρυσό-ροδακινί), Footprints (ματ πράσινο-γκρι), Tea on the Porch (ιριδίζον χρυσό του χαλκού) και Starry Night (ιριδίζον μαύρο). Σε κομψή ροζ-χρυσή συσκευασία με καθρέφτη και διπλής όψεως σφουγγαράκι σκιών, αυτή η παλέτα είναι ιδανική για τη γυναίκα που είναι πάντα στη μόδα και απολαμβάνει τα ευκολοφόρετα χρώματα.

Τονίστε τα μάτια με την νέα απόχρωση Jelly Jar ™ Gel Eyeliner, Espresso –  ιριδίζον καφέ-γκρι. Το απαλό και κρεμώδες Jelly Jar Gel Eyeliner προσφέρει ένα πλούσιο, σαγηνευτικό kohl look, αλλά με σύνθεση που δεν περιέχει χημικές ή ερεθιστικές ουσίες. Συσκευασμένο σε διάφανο βαζάκι κάθε Jelly Jar Gel Eyeliner προσφέρει μακράς διάρκειας, ανθεκτικό στο νερό χρώμα, που γλιστρά απαλά για τη δημιουργία καθορισμένων ή ντεγκρανταρισμένων γραμμών, που διαρκούν όλη μέρα. Χάρη στην υψηλή περιεκτικότητά τους σε χρωστική, τα Jelly Jar Gel Eyeliners χαρίζουν πλούσιο χρώμα, σαν μελάνι. Για την ακριβή τους εφαρμογή πάνω στη γραμμή των βλεφαρίδων, συνιστάται η χρήση του πινέλου Angle Eyeliner Brush.

Το Forever Peach Just Kissed Lip and Cheek Stain είναι ένα προϊόν πολλαπλής χρήσης για χείλη και μάγουλα, που κυκλοφορεί τώρα σε μία νέα, δελεαστική, ροδακινί απόχρωση, μοναδική για κάθε χρήστη. Η ενυδατωμένη, μακράς διάρκειας, φυσική σύνθεσή του προσαρμόζεται ανάλογα με τη χημεία του δέρματος αυτού που το φοράει, δημιουργώντας  μια ακαταμάχητη ροδακινί απόχρωση, που κολακεύει τη μοναδική χροιά κάθε δέρματος και ενισχύει τη φυσική του απόχρωση. Το βούτυρο από ελιά και αβοκάντο και το κερί από άγριο τριαντάφυλλο καταπραΰνουν και μαλακώνουν τα χείλη, ενώ το κερί από άνθη τριαντάφυλλου και το κερί μέλισσας θρέφουν και ενυδατώνουν.

Τα προϊόντα jane iredale και η νέα συλλογή μακιγιάζ άνοιξη 2015 Country Weekend είναι διαθέσιμα στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.beautypaths.eu και με ένα κλικ οι online αγορές σου, θα έρθουν την επόμενη μέρα στο χώρο σου!

Καλή συνέχεια! Αν σου άρεσε αυτό που διάβασες πάτα το κουμπί SHARE! Για περισσότερα νέα και πολλούς διαγωνισμούς με δώρα κάνε LIKE στη σελίδα μας στο Facebook! Έχεις και twitter? Instagram? Tumblr? Pinterest? Google+? Ακολούθησέ μας!

Αφήστε μια απάντηση
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ