Το καλάθι σας είναι άδειο

5% έκπτωση για πληρωμή με κάρτα100% γνήσια προϊόνταδωρεάν μεταφορικα για αγορές άνω των 65€. Αντικαταβολή 1,90€

ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. 

Το 1ο E-SHOP* με προϊόντα φροντίδας που συστήνουν δερματολόγοι και ειδικοί στην υγεία του δέρματος και των μαλλιών

*από το 2009

Η σωστή βάση μακιγιάζ για ξηρό δέρμα

Το ξηρό δέρμα, το οποίο δεν έχει σχέση με το αφυδατωμένο, μπορεί να φαίνεται τραχύ, άγριο και θαμπό. Δυστυχώς, όλα αυτα τα αρνητικά μπορούν να γίνουν πιο έντονα αν η περιποιήση δεν είναι σωστή και αν τα προϊόντα που επιλέγεις για το μακιγιάζ σου δεν ταιριάζουν στον τύπο δέρματος σου.

Το δέρμα μας αποτελείται απαραιτήτως από νερό και λάδι, για να μπορεί να αποδώσει σωστά τις λειτουργίες του. Όταν του λείπει λάδι, το ερμηνεύουμε ως ξηρότητα και όταν του λείπει νερό το ονομάζουμε αφυδάτωση. Το πρώτο είναι "τύπος δέρματος", ενώ το δεύτερο είναι "κατάσταση δέρματος", στην οποία εμείς οι ίδιοι το έχουμε φέρει σε αυτή την κατάσταση, λόγω κακής περιποίησης.

Για να πετύχεις αψεγάδιαστο look, προοδευτική βελτίωση της επιδερμίδας σου και να αντιμετωπίσεις την ξηρότητα, σου προτείνω να δοκιμάσεις τη σειρά της αγαπημένης jane iredale.

Untitled-1

Τα εξειδικευμένα προϊόντα της από ορυκτά μέταλλα και βοτανικά εκχυλίσματα θα σου χαρίσουν πραγματικά τέλειο δέρμα. Για να το πετύχεις αρκεί να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα:

- ενυδάτωσε καλά την επιδερμίδα σου με μία καλή κρέμα (διάβασε εδώ τη λίστα με το top 5 μου για το 2014)

- Άπλωσε το Smooth Affair™ Facial Primer & Brightener, ένα εκπληκτό primer το οποίο εξασφαλίζει μεγάλη διάρκεια στο μακιγιάζ,  κλειδώνει την υγρασία στο δέρμα, λειαίνει λεπτές γραμμές και ρυτίδες, ελαχιστοποιεί τους πόρους ενώ οι βιταμίνες που περιέχει τροφοδοτούν το δέρμα σου με απαραίτητα αντιοξειδωτικά συστατικά.

Untitled-2

- Στη συνέχεια χρησιμοποιήσε την Glow Time Full Coverage Mineral BB Cream SPF 25, την πρώτη BB Creme πλήρους κάλυψης με SPF25 και πολλές πολλές βιταμίνες. Καλύπτει τέλεια, χωρίς να βαραίνει προσφέροντας ένα βελούδινο τελείωμα.

Untitled-3

- Για να σετάρεις το μακιγιάζ σου, απόφυγε τις πούδρες ματαρίσματος καθώς θα αναδείξουν το πρόβλημα ξηρότητας. Η Amazing Base® Loose Mineral Powder SPF 20 είναι η ιδανική για ξηρά δέρματα χάρη στο λαμπερό τελείωμα και τη φυσική λάμψη που  προσφέρει στα πολύ ξηρά δέρματα. Το δέρμα ακτινοβολεί υγεία και φρεσκάδα ενώ γραμμές, πόροι και ανομοιομορφία καμουφλάρονται χάρη σε αυτό το έξυπνο 4 σε 1 προϊόν (μέικ απ, πούδρα, κονσίλερ, αντηλιακό).

Untitled-4

- Τέλος, αντί για ρουζ σε ξηρή μορφή, προτίμησε ένα κρεμώδες όπως το νέο In Touch Highlighter Comfort. Για πιο φυσικό αποτέλεσμα προτίμησε να το τοποθετήσεις με ένα πινέλο foundation.

Untitled-5

Ακολούθησε τα παραπάνω βήματα και το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει αφού είναι όπως θα δεις και στη φώτο παρακάτω, τα έχω ακολουθήσει στο μακιγιάζ κυρίας, παρακαλώ 61 ετών #loveYouMom

dry skin

Καλή συνέχεια! Αν σου άρεσε αυτό που διάβασες πάτα το κουμπί SHARE! Για περισσότερα νέα και πολλούς διαγωνισμούς με δώρα κάνε LIKE στη σελίδα μας στο Facebook! Έχεις και twitter? Ακολούθησέ μας! Για online αγορές, μπαίνεις στο www.beautypaths.eu

Αφήστε μια απάντηση
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ