Το καλάθι σας είναι άδειο

5% έκπτωση για πληρωμή με κάρτα100% γνήσια προϊόνταδωρεάν μεταφορικα για αγορές άνω των 65€. Αντικαταβολή 1,90€

ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. 

Το 1ο E-SHOP* με προϊόντα φροντίδας που συστήνουν δερματολόγοι και ειδικοί στην υγεία του δέρματος και των μαλλιών

*από το 2009

Οι τάσεις του Μακιγιάζ για την Άνοιξη - Καλοκαίρι 2012,Part 1: Power of Femininity, Childlike Innocence

Η Pat McGrath, Global Creative Design Director της Max Faxtor, έχει την αδιαφιλονίκητη ιδιότητα της παγκόσμιας πρωτοπόρου στα make-up looks. Χάρη στο αλάνθαστο ταλέντο της στον καθορισμό των βασικών τάσεων του make-up για την Άνοιξη/Καλοκαίρι ’12, σε πάνω από 25 shows, ο ρόλος της Pat ως κορυφαία δημιουργός των τάσεων είναι αδιαμφισβήτητος. Χάρη στο ταλέντο της, δημιουργεί τάσεις στο make-up που είναι επιθυμητές και αφοπλιστικά υπέροχες.

“Το θέμα που κυριαρχεί αυτή τη σεζόν είναι η τάση "Power of Femininity”, λέει η Pat McGrath. Αυτή η τάση εκφράζεται μέσα από διάφορα θέματα της θηλυκότητας και εκδηλώνεται με την παρουσίαση των ποικίλων μορφών της γυναίκας, είτε πρόκειται για την ποιητική αναπαράσταση της παιδικής αθωότητας είτε για τη γυναικεία, έντονα θηλυκή κομψότητα. Ωστόσο, αυτές οι ποικίλες ερμηνείες της γυναικείας φύσης έχουν ένα κοινό σημείο: την υπέρμετρη θηλυκότητα.

Μία από της ερμηνείες της τάσης Power of Femininity εκφράζεται με το look της νεανικής, αγγελικής, χαριτωμένης, παιδικής ομορφιάς που δημιούργησε η Pat. Περιγράφοντας το look που παρουσιάστηκε στο show του Valentino, με τη θηλυκή ροζ, γκρι και μωβ παλέτα, η Pat λέει: “Είναι ένα αιθέριο παραμύθι με μία ένταση που δημιουργείται από τα φωτεινά χρώματα”. Αυτό το νοσταλγικό θέμα είναι εμπνευσμένο από τη Μεξικάνικης καταγωγής ζωγράφο Frida Kalo και τη φωτογράφο Deborah Turbeville, γνωστή για το συγκεχυμένο χαρακτήρα των
φωτογραφιών της.
“Το show του Louis Vuitton είχε μία πολύ girly διάθεση”, όπως αναφέρει η Pat, με ένα look άψογα περιποιημένο στη λεπτομέρεια και με μία αίσθηση νεανικής φρεσκάδας”. Η Pat δημιούργησε πυκνές βλεφαρίδες στο πάνω μέρος του ματιού, χρησιμοποιώντας έξι ζευγάρια ψεύτικες βλεφαρίδες κολλημένες μεταξύ τους, με μία λεπτή γραμμή από καφέ μολύβι ματιών στο κάτω βλέφαρο, με αποτέλεσμα τα κορίτσια να μοιάζουν με τέλεια περιποιημένες ψεύτικες κούκλες. “Ένα απαλό ροδακινί lip gloss στα χείλη ενισχύει την τάση “Gloss is back”, επιβεβαιώνει η Pat.
Το θέμα της ‘ψεύτικης κούκλας’ ενέπνευσε και το show των Victor & Rolf, στο οποίο η Pat εξέφρασε την κλιμακωτή υπερβολή της collection, σε ένα make-up look βασισμένο σε τεράστιες μαύρες και ροζ ψεύτικες βλεφαρίδες και διαφανές ροζ gloss στα χείλη- ο συνδυασμός αυτός δημιούργησε ένα τέλειο αποτέλεσμα. Η girly διάθεση συνεχίστηκε και στο show του Miu Miu με το θέμα των ‘σκοτεινών παραμυθιών’. “ Το look είναι αθώο”, λέει η Pat “με μία επικίνδυνη, σχεδόν gothic αίσθηση”, που δημιουργήθηκε με τη χρήση τολμηρής κόκκινης
σκιάς στα μάτια.
Για το show του Galliano, η Pat δημιούργησε ένα μονοχρωματικό look σε καφέ τόνους που ήταν “νοσταλγικό και αθώο”, φέρνοντας στην επιφάνεια τη θεματολογία του βουβού κινηματογράφου.

Για να πετύχεις κι εσύ το look, ακολούθησε τις συμβουλές των make up artists της Max Factor:

a.Για μία επιδερμίδα φυσικά περιποιημένη και λαμπερή απλώστεμε ένα πινέλο το Max Factor Ageless Elixir 2 in 1 Foundation + Serum ξεκινώντας από τη μύτη και συνεχίζοντας με απαλές κινήσεις στο υπόλοιπο πρόσωπο.
b.Για μία νεανική, λαμπερή εμφάνιση, χρησιμοποιήστε το Max Factor Masterpiece Colour Precision Eye Shadow στην απόχρωση Icicle Rose και εφαρμόστε το στις εσωτερικές γωνίες των ματιών, στις εξωτερικές γωνίες και κατά μήκος της
κορυφής των ζυγωματικών.
c. Απλώστε απαλά μία μικρή ποσότητα του κρεμώδους ρουζ Max Factor Miracle Touch Creamy Blush σε απαλή ροζ απόχρωση πάνω από τα βλέφαρα και ελάχιστα κάτω από τα μάγουλα.
d. Για να δημιουργήσετε έναν απαλό διαχωρισμό των βλεφαρίδων σας, εφαρμόστε απαλά τη Max Factor False Lash Effect Mascara σε μαύρο χρώμα στο μισό μήκος των βλεφαρίδων ξεκινώντας από τη
βάση τους και στη συνέχεια εφαρμόστε την Xperience Max Factor Volumising Mascara σε μαύρο/καφέ χρώμα.

Καλή συνέχεια! Αν σου άρεσε αυτό που διάβασες πάτα το κουμπί SHARE! Για περισσότερα νέα και πολλούς διαγωνισμούς με δώρα κάνε LIKE στη σελίδα μας στο Facebook! Έχεις και twitter? Ακολούθησέ μας!

Αφήστε μια απάντηση
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ