Το καλάθι σας είναι άδειο

5% έκπτωση για πληρωμή με κάρτα100% γνήσια προϊόνταδωρεάν μεταφορικα για αγορές άνω των 65€. Αντικαταβολή 1,90€

ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. 

Το 1ο E-SHOP* με προϊόντα φροντίδας που συστήνουν δερματολόγοι και ειδικοί στην υγεία του δέρματος και των μαλλιών

*από το 2009

Τα προϊόντα Monoi Tiki Tahiti τώρα και στο Beauty Paths

Τα έχουν λατρέψει γυναίκες αλλά και άντρες. Οι μυρωδιές τους αυτόματα σε ταξιδεύουν στην Πολυνησία από όπου και παρασκευάζονται.

Μεθυστικά λάδια σώματος για πολλές χρήσεις με μεθυστικά αρώματα γαρδένιας, βανίλιας και καρύδας που θα σε ταξιδέψουν σε άλλα μέρη!

[heading_entrance title="Τα Monoi Tiki Tahiti είναι εδώ" text="Τα Monoi Tiki Tahiti είναι εδώ" custom_class=""][/heading_entrance]

λάδια monoi tiki tahiti

Η Parfumerie Tiki ιδρύθηκε το 1942 και από τότε δημιουργεί το Monoi Tiki Tahiti Tiare με τον παραδοσιακό τρόπο της αρχαίας συνταγής που πέρασε από γενιά σε γενιά. Το tiare (γαρδένια) χρησιμοποιείται στην παραδοσιακή ιατρική ως πρώτη ύλη σε πολλά ιατρικά σκευάσματα. Παρ’όλο που τα ενεργά του συστατικά δεν είναι γνωστά, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν έχει καθόλου τοξικά.
Η πρώτη και η πιο συνηθισμένη χρήση του είναι, βέβαια, στην κοσμετολογία. Οι ενυδατικές ιδιότητες του Monoi καταπραΰνουν την επιδερμίδα και προσφέρουν φυσική προστασία από τη φθορά που προκαλεί ο ήλιος και η θάλασσα. Είναι το θαυματουργό προϊόν για τα θρυλικά μαλλιά των γυναικών της Ταϊτής.

Τα προϊόντα είναι εμπλουτισμένα με βιταμίνη Ε και δεν περιέχουν Parabens.

Δες όλα τα προϊόντα της σειράς Monoi Tiki Tahiti με ένα κλικ εδώ

Καλή συνέχεια! Αν σου άρεσε αυτό που διάβασες πάτα το κουμπί SHARE! Για περισσότερα νέα και πολλούς διαγωνισμούς με δώρα κάνε LIKE στη σελίδα μας στο Facebook! Έχεις και twitter? Ακολούθησέ μας! Για online αγορές, μπαίνεις στο www.beautypaths.eu

Αφήστε μια απάντηση
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ