Το καλάθι σας είναι άδειο

5% έκπτωση για πληρωμή με κάρτα100% γνήσια προϊόνταδωρεάν μεταφορικα για αγορές άνω των 65€. Αντικαταβολή 1,90€

ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. 

Το 1ο E-SHOP* με προϊόντα φροντίδας που συστήνουν δερματολόγοι και ειδικοί στην υγεία του δέρματος και των μαλλιών

*από το 2009

About ME

profile pic

Είναι πάνω από 16 χρόνια που άρχισα να ασχολούμαι με τον κόσμο των καλλυντικών και της περιποίησης. Άρχιζα να πειραματίζομαι με το μακιγιάζ γύρω στο 1995 έχοντας ως μοντέλο την αγαπημένη μου αδερφή (και θα παραμείνει για πάντα το αγαπημένο μου μοντέλο). Στη συνέχεια με έπιασε εμμονή για την "αιώνια" νεότητα και τις κρέμες περιποίησης. Εκ τότε, περνάω ώρες ατελείωτες διαβάζοντας έρευνες κοσμητολογίας, ανακάλυψεις νέων μορίων και νέων προϊόντων.

Η αγάπη για τον χώρο σε συνδυασμό με τις σπουδές μου Στην τηλεπληροφορική και Δίοικηση με οδήγησαν στο χώρο της διαφήμισης όπου δούλεψα για πολύ μεγάλες εταιρείες (Procter & Gamble, LG Electronics κλπ). Το ζιζάνιο όμως με έτρωγε και ένα βράδυ σε πολύωρη κουβέντα με τον ΜΟΡΦΕΑ, γεννήθηκε το ηλεκτρονικό μου κατάστημα Beauty Paths, ένα ηλεκτρονικό κατάστημα καλλυντικών, με αγαπημένα προϊόντα, από, πραγματικά, τις κορυφαίες εταιρείες στο είδος του ! To blog, ήρθε να καλύψει την ανάγκη μου να παρουσίαζω και να δοκιμάζω εκτενέστερα νέα προϊόντα, και να δίνω τις δικές μου συμβουλές σε όποιον αναγνώστη θέλει! Με βοήθησε πολύ στο να χαλαρώνω, προσωπικά και χάριν σε όλους εσάς που το επισκέπτεστε καθημερινά, έχει τη δική του θέση στην ελληνική μπλογκόσφαιρα!

Η αγάπη μου αυτή ολοκληρώθηκε κατά ένα πολύ μεγάλο κομμάτι, παρακολουθώντας επιτέλους τον πιο υπέροχο κύκλο μαθημάτων δίπλα στον πολύ ταλαντούχο Φρέντυ Καλομπράτσο, που μέσα από τη διδασκαλία του κατάφερα να αποκτήσω όλες τις απαραίτητες γνώσεις γύρω από το μακιγιάζ ώστε να μπορώ να το αξιοποιώ με τον πιο κατάλληλο τρόπο για τη δουλειά μου!

Experience Beauty

Κωνσταντίνος

 

 

 


ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ