Το καλάθι σας είναι άδειο

5% έκπτωση για πληρωμή με κάρτα100% γνήσια προϊόνταδωρεάν μεταφορικα για αγορές άνω των 65€. Αντικαταβολή 1,90€

ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. 

Το 1ο E-SHOP* με προϊόντα φροντίδας που συστήνουν δερματολόγοι και ειδικοί στην υγεία του δέρματος και των μαλλιών

*από το 2009

Make up για ακμή ή αλλιώς πως να καλύψεις τα σπυράκια

Η αντιμετώπιση της ακμής ταλαιπωρεί πολλές γυναίκες (και άντρες) ανεξαρτήτου ηλικίας και χρήζει ιδιαίτερης προσοχής στο τι προϊόν θα επίλεξουμε να βάλουμε στο δέρμα μας.

Πέρα από το αισθητικό κομμάτι που εκεί έρχεται το σωστό μακιγιάζ με τα κατάλληλα προϊόντα, υπάρχει και το θεραπευτικό που αυτό συνεπάγεται σωστή διατροφή, περιποίηση με τα κατάλληλα δερμοκαλλυντικά και λήψη απαραίτητων βιταμινών που θα βοηθήσουν στην αντιμετώπιση του μικροβίου αλλά και την ανάπλαση του δέρματος.

Συνεπώς, ξεκινάμε πάντα με τον σωστό καθαρισμό που περιλαμβάνει εξειδικευμένα λάδια προκαθαρισμού (μη φοβηθείς την λιπαρή υφή, κάνει θαύματα), μη ερεθιστικά σαπούνια και ειδικές τονωτικές λοσιόν που εκτός ότι βοηθούν στο μαρασμό, μπορεί να περιέχουν AHAs που βοηθούν στην ήπια απολέπιση της επιδερμίδας προκειμένου να προαχθεί η ταχύτερη ανανέωση. Φυσικά, η περιποίηση τελειώνει με καλή ενυδατική κρέμα που οφείλει να έχει στην σύνθεσή της βιταμίνη A και αντιοξειδωτικά καθώς και μία μη λιπαρή αντηλιακή κρέμα.
Η σειρά κατά της ακμής B-Active της Environ περιέχει ένα σύνολο επιστημονικά μελετημένων συστατικών που στοχεύουν στην απόκτηση μιας λείας, καθαρής και ήρεμης επιδερμίδας που δε χρειάζεται να την κρύβετε. Αυτό σημαίνει δέρμα λαμπερό, γεμάτο υγεία, με την καλύτερη δυνατή εμφάνιση. Εκεί, θα βρεις και το δικό μου b-Active Sebuprep Pre-Cleansing Oil που συμβάλλει στη διατήρηση της φυσικής ισορροπίας των λιπιδίων στο δέρμα. Αποτελεί το πρώτο βήμα στη ρύθμιση του προβληματικού δέρματος και των εξάρσεων, ενισχύοντας τη διάλυση του σμήγματος. Είναι ιδιαίτερα ωφέλιμο στην προσαρμογή του δέρματος στη χρήση προϊόντων με βιταμίνη Α και εξασφαλίζει επαρκή ενυδάτωση. Τα βασικά συστατικά του είναι το Σαλικυλικό οξύ* και Έλαιο τεϊόδενδρου Αυστραλίας που σημαίνει ότι το προϊόν είναι ιδιαίτερα αντισηπτικό ενώ παράλληλα δουλεύει για να διαλύσει το σμήγμα, να μειώσει το σχηματισμό φαγεσώρων και να προσφέρει ήπια απολέπιση.

θεραπεία ακμής

>> Εδώ μπορείς να δεις όλα τα προϊόντα της σειράς κατά της ακμής B-Active και να ενημερωθείς ακριβώς για πως μπορούν να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση της ακμής.

Στο θέμα της διατροφικής συμπλήρωσης, μπορείς να δοκιμάσεις το νέο και πολλά υποσχόμενο Skin Accumax το οποίο επιτέλους είναι διαθέσιμο και στην Ελλάδα και παρουσιάζει πολύ υψηλά ποσοστά βελτίωσης σε προβληματικά δέρματα. Στην patent pending φόρμουλά του, θα βρεις μόνο υψηλής ποιότητας βιταμινών A, C, E και ένα θρεπτικό συστατικό που συναντάμε στο μπρόκολο.

θεραπεία ακμής

Μετά από την μικρή εισαγωγή για τη σωστή περιποίηση, περνάμε στο αγαπημένο μου. Στο μακιγιάζ του δέρματος με ακμή! Δεν θα μιλήσω γενικά για το τρόπο που καλύπτουμε την ακμή (εξάλλου η κάθε κοπέλα βρίσκει τον δικό της τρόπο) αλλά θα αναφερθώ ειδικά στο πως να καλύψεις την ακμή με τα προϊόντα της jane iredale για τα οποία σου γράφω πολύ καιρό και πραγματικά προσφέρουν αξεπέραστη κάλυψη, περιποιώντας ουσιαστικά την επιδερμίδα αφού οι συνθέσεις τους προάγουν και βελτιώνουν την υγεία της επιδερμίδας και του προβληματικού δέρματος.

Πάρε χαρτί και κράτα σημειώσεις!

Το μακιγιάζ jane iredale δεν περιέχει ουσίες που προκαλούν ευαισθησία όπως χρωστικές FD&C, άρωμα και parabens, κι έτσι είναι κατάλληλο για ευαίσθητα δέρματα. Μάλιστα το διοξείδιο του τιτανίου, το οξείδιο του ψευδάργυρου, τα θαλασσινά μεταλλικά στοιχεία και τα αντιοξειδωτικά που περιέχουν οι βάσεις (μέικ απ)  μπορούν να καταπραΰνουν την ερυθρότητα που προκαλεί η ακμή. Επιπλέον, προϊόντα όπως το Absence®, Disappear™  Concealer και Balance hydration spray δημιουργήθηκαν ειδικά για να καλύψουν τις ανάγκες των ανθρώπων που υποφέρουν από την ακμή.

make up για ακμή Πριν την εφαρμογή των προϊόντων. Unretouch Photos, Cortesy of jane iredale

- Το Absence® είναι μία μη λιπαρή κρέμα που μετατρέπεται σε πούδρα και βοηθά να μειωθεί η υπερέκκριση της λιπαρότητας και να ρυθμιστεί το pH της επιδερμίδας.

- Το Disappear™  Concealer είναι ένα συμπυκνωμένο concealer που περιέχει ωφέλιμα βότανα και προσφέρει την μέγιστη κάλυψη.

- Το Balance hydration spray είναι αντιοξειδωτικό σπρέι ενυδάτωσης με απόσταγμα πράσινου τσαγιού για το οποίο έχει αποδειχθεί ότι  σε ποσοστό 3% βοηθά στη μείωση των ατελειών που προκαλεί η ακμή.

Και το Balance όπως και το Disappear™ περιέχουν αυτό το ωφέλιμο βότανο.

The Right Way!

make up για ακμή

- Eφάρμοσε μία λεπτή στρώση Absence® με το πινέλο Foundation Brush. Με το πινέλο Camouflage Brush εφάρμοσε μία πολύ λεπτή στρώση Disappear™  Concealer στις περιοχές που είναι πολύ κόκκινες. Δούλεψε τις άκρες ώστε να μην έχει έντονη διαφορά το χρώμα με το δέρμα σου.
- Επανάλαβε και δεύτερη στρώση Disappear™  Concealer εάν χρειάζεται. Όταν το Disappear™  Concealer στεγνώσει, χρησιμοποίησε το πινέλο The Handi™ για να εφαρμόσεις τη κατάλληλη βάση PurePressed® Base σε ολόκληρο το πρόσωπο.
- Ψέκασε ελαφρά το πρόσωπο με σπρέι Balance για να σταθεροποιήσει τα ορυκτά μέταλλα και να διασφαλιστεί η ενυδάτωση χωρίς να προστεθεί λιπαρότητα στο δέρμα.
- Εάν το δέρμα είναι πολύ λιπαρό, τελείωσε με ένα απαλό πέρασμα με την πούδρα PureMatte™ Finish Powder.
Extra tip: Χρησιμοποίησε τα Blotting Papers (φτιαγμένα από 100% λιναρόσπορο) κατά την διάρκεια της μέρας, όποτε χρειάζονται, για να απορροφήσουν την επιπλέον
λιπαρότητα και να κρατήσουν το δέρμα χωρίς γυαλάδα.

make up για ακμή Mετά την εφαρμογή των προϊόντων. Unretouch Unretouched Photo image(s) used by permission of Iredale Mineral Cosmetics, Ltd.

Μην ξεχνάς ότι στο www.beautypaths.eu θα βρεις τα αγαπημένα μας προϊόντα ματιών – και όχι μόνο- και με ένα κλικ οι online αγορές σου, θα έρθουν την επόμενη μέρα στο χώρο σου!

Καλή συνέχεια! Αν σου άρεσε αυτό που διάβασες πάτα το κουμπί SHARE! Για περισσότερα νέα και πολλούς διαγωνισμούς με δώρα κάνε LIKE στη σελίδα μας στο Facebook! Έχεις και twitter? Instagram? Tumblr? Pinterest? Google+? Ακολούθησέ μας!

Αφήστε μια απάντηση
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ