Το καλάθι σας είναι άδειο

5% έκπτωση για πληρωμή με κάρτα100% γνήσια προϊόνταδωρεάν μεταφορικα για αγορές άνω των 65€. Αντικαταβολή 1,90€

ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. 

Το 1ο E-SHOP* με προϊόντα φροντίδας που συστήνουν δερματολόγοι και ειδικοί στην υγεία του δέρματος και των μαλλιών

*από το 2009

Κρέμα προσώπου με Acai Berry: Ultimate Acai Face Light Cream SPF15

Το Acai (ασάι) Berry είναι ένα μικρό φρούτα που μεγαλώνει στα δάση του Αμαζονίου με πολλές ιδιότητες. Το Acai Berry αναφέρετε στη Βραζιλία ως το Viagra του τροπικού δάσους.
Οι Βραζιλιάνοι πιστεύουν απόλυτα  ότι το Acai Berry δίνει δύναμη, ενέργεια και αντοχή. Το Acai Berry είναι τόσο ενισχυτικό που οι πολεμιστές στον Αμαζόνιο το τρώγανε πριν πάνε στη μάχη. Αυτή η παράδοση μεταφέρθηκε έως σήμερα και κέρδισε δημοτικότητα όταν άρχισαν να το χρησιμοποιούν οι φοιτητές των πολεμικών σχολίων του Jiu Jitsu. Έτσι το Acai Berry έγινε σύντομα μέρος του τρόπου ζωής των Βραζιλιάνων. Εντυπωσιακό έτσι; Το πολύ σημαντικό είναι ότι έχει το εξής πλεονέκτημα: περιέχει πολλά Αντιοξειδωτικά, βιταμίνη Α και Βιταμίνη C (ναι ναι, το ίδιο το φρούτο!)

Το Acay Berry έχει βρεθεί ότι περιέχει 10-30 φορές περισσότερα αντιοξειδωτικά από τα σταφύλια και το το ρόδι, με αποτέλεσμα να είναι η ιδανική επιλογή για την ενίσχυση των αντιοξειδωτικών που προσλαμβάνετε. Επιπλεόν είναι πλούσιο σε:

Βιταμίνη Α

Tο δέρμα είναι ένα όργανο επίσης και είναι απαραίτητο η προστασίας του από τον έξω κόσμο. Ο πιο εύκολος τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να διασφαλίσετε την λήψη της βιταμίνης Α. Δεν θα σας βοηθήσει στην καταπολέμηση της γήρανσης, αλλά και η βιταμίνη Α είναι την καλύτερη πηγή για ένα καθαρό και λείο δέρμα.

Βιταμίνη C
Pίξτε μια ματιά πίσω στην ιστορία και πολύ σύντομα θα συνειδητοποιήσετε την σημασία της βιταμίνης C στην διατροφή. Ήταν η κυριότερη αιτία για το σκορβούτο σε ναύτες πριν από 100 χρόνια.Ο αποκλεισμός αυτής της ζωτικής βιταμίνης (για μια παρατεταμένη χρονική περίοδο) μπορεί να οδηγήσει σε στίγματα, σπογγώδες κόμμεα, αιμορραγία από τους βλεννογόνους, κόπωση και μερική ακινητοποίηση.

Εμπλουτισμένο σε αντιοξειδωτικά, ωμέγα λιπαρά οξέα, σε ίνες, σε αμινοξέα και βιταμίνες, αυτός ο θρεπτικός καρπός έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι ενισχύει την ανοσία, αποτρέπει τις βλάβες των κυττάρων και προστατεύει από ασθένειες και παθήσεις. To Acai Berry είναι το τελευταίο super αντιοξειδωτικό και οι νέες έρευνες το κατατάσουν πρώτο στη λίστα μέτρησης ORAC (ο μεγαλύτερος συλλέκτης των ελεύθερων ριζών
1,5 x καλύτερα από Ρόδι
15 x καλύτερα από το κόκκινο σταφύλι).

Λοιπόν αυτή τη εισαγωγή την έκανα γιατί σήμερα μου ήρθε μια νέα κρέμα με Acai Berry. Πιστεύω ακράδαντα πως όπως τρεφόμαστε εσωτερικά για να βοηθήσουμε το οργανισμό μας και τα όργανά του έτσι πρέπει και εξωτερικά να φροντίζουμε το δέρμα μας. Γενικά, έχεις καταλάβει την αδυναμία μου σε 2 - 3 εταιρείες που αναφέρομαι συχνα (από U.S.A). Σήμερα όμως μπήκα στον πειρασμό και θα τις "απατήσω" για τη νέα Ευρωπαία φιλενάδα μου!
Η Ultimate Acai Face Light Cream SPF15 είναι μία πολύ δροσερή κρέμα με φρουτώδες διακριτικό άρωμα, υψηλή περιεκτικότητα σε Acai Berry (αν θυμάμαι καλά 55%), βιταμίνες Α,Ε,C καθώς και του συμπλέγματος Β, καλλυντικές ουσίες που τρέφουν, προστατεύουν και επανορθώνουν το δέρμα! Στα ΣΥΝ ο δείκτης προστασίας 15! Για λάμψη, ενυδάτωση και ελαστική επιδερμίδα. Το Acai επανορθώνει τις φθορές και ανανεώνει τον ιστό της επιδερμίδας σας.   Τα προϊόντα της σειράς δεν περιέχουν σιλικόνη, paraben είναι απαλλαγμένα από ζωικά εκχυλίσματα και & ορυκτέλαια. Είναι δερματολογικά δοκιμασμένα.

Η κρέμα απλώνεται ωραία, με πολύ δροσερή υφή και διατηρεί το δέρμα μου ελαστικό και λαμπερό. Θα γίνει στην πορεία εκτενέστερη παρουσίαση!

Η

Η σειρά προσώπου περιλαμβάνει επίσης κρέμα προσώπου με Acai Berry για ξηρές επιδερμίδες, balm χειλιών με Acai Berry και 3 σε 1 γαλάκτωμα καθαρισμού με Acai Berry (για καθαρισμό προσώπου, ντεμακιγιάζ και τόνωση).

Λογικά αναμένουμε σύντομα να εμπλουτιστεί η οικογένεια με κρέμα νύχτας και κρέμα ματιών. Θα έλεγα επίσης ότι η κρέμα μπορεί να φορεθεί άνετα από ηλικίες 25 μέχρι 35+.

Καλή συνέχεια! Ενημέρωσε τις φίλες σου για τη νέα κρέμα με το Superfood Acai Berry, πατώντας το κουμπί SHARE!

Αφήστε μια απάντηση
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ